В предварително разпространен откъс от автобиографията Резерва“ принц Хари описва физическа

...
В предварително разпространен откъс от автобиографията Резерва“ принц Хари описва физическа
Коментари Харесай

Принц Хари описва физическо нападение от брат си принц Уилям, включващо обиди, „ожулвания и натъртвания“

В авансово публикуван фрагмент от автобиографията „ Резерва “  принц Хари разказва физическа офанзива от брат си принц Уилям .

Според херцога на Съсекс борбата се е случила в дома му в Лондон през 2019 година, когато той и престолонаследникът влизат в спор за брачната половинка на принц Хари, Меган Маркъл.

Според откъса от записките, оповестен в,  Уилям е нарекъл Меган „ сложна “, „ груба “ и „ сурова “ . Тези думи принц Хари назова „ папагалско повторение на описа в пресата “, обвързван със брачната половинка му.

Започналият разговор бързо прераства в шумен спор – обстановка, сходна на тази, която Хари разисква и в сериала на Netflix „ Хари и Меган “. Припомнете си тук ► 

Според описаното в книгата братята си разменят обиди , а когато Уилям пристъпва към по-малкия си брат, Хари решава да отиде до кухнята. След като бива последван там от Уилям, Хари твърди, че се опитал да успокои брат си, предлагайки му чаша вода.

По думите на Хари кавгата е довела до очевидно пострадване на гърба му . Смята се, че това е един от многото разгорещени моменти сред братята, разказани в детайли в идната автобиография.

„ Уили, не мога да приказвам с теб, когато си подобен “, написа Хари в записките си. Откъсът продължава:

„ Той остави водата, назова ме по различен метод, след което се нахвърли върху мен. Всичко се случи толкоз бързо. Страшно бързо. Той ме хвана за яката, раздра огърлицата ми и ме събори на пода. Озовах се върху купата на кучето, която се спука под гърба ми, частите се врязаха в мен. Лежах там за миг, зашеметен, по-късно се изправих и му споделих да се маха. “ 

Хари твърди, че Уилям го е призовал да отвърне на удара , като се базира на разногласия, които са имали като по-малки. В книгата си херцогът на Съсекс споделя, че е отказал да го направи, което кара по-големият му брат да си тръгне. По-късно Уилям се връща „ с разкаян тип и се извини “, написа Хари.

В фрагменти от записките се споменява, че Уилям призовава Хари да не споделя на Меган за спора . Макар и да не споделя веднага на брачната половинка си, той признава, че се е обадил на своя терапевт.

„ Ожулванията и натъртванията “  скоро биват забелязани от Меган, което принуждава Хари да ѝ признае за нападението. „ Не беше толкоз сюрпризирана, не беше толкоз ядосана “, написа той за херцогинята на Съсекс, която обаче по думите му била „ извънредно тъжна “. 
 Принц Уилям и Хари още веднъж дружно на погребението на кралицата  Принц Уилям и Хари още веднъж дружно на погребението на кралицата  Принц Уилям и Хари още веднъж дружно на погребението на кралицата  Принц Уилям и Хари още веднъж дружно на погребението на кралицата
Преди премиерата на „ Резерва “ принц Хари е записал две изявленията , които ще бъдат излъчени тази неделя – едно за английската телевизия ITV и друго - за предаването “60 Minutes ” по американския канал CBS.

Вижте в галерията тук какво знаем до момента за записките на Хари:
 Какво да чакаме от автобиографията на принц Хари „ Резерва “  Какво да чакаме от автобиографията на принц Хари „ Резерва “  Какво да чакаме от автобиографията на принц Хари „ Резерва “  Какво да чакаме от автобиографията на принц Хари „ Резерва “
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР